Resultaten voor viata online apotheek

viata online apotheek
Online apotheek Viata De online apotheek met advies.
Viata online apotheek is de webshop van Apotheek Viata, De Billemontstraat 48, 2440 Geel, België IBAN: BE38 0689 4137 0172 met ondernemingsnummer BTW-BE 458.756.451 en wordt beheerd door Newcom Services BV met ondernemingsnummer 537.404.744. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
Viata.be Reviews.
Bekijk hier ons Becommerce certificaat. Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen.
viata online apotheek
Casestudy Retail Rocket: persoonlijke productaanbevelingen bij Viata Online apotheek: conversiestijging van 107%, op de startpagina en 92%, op de productpagina Retail Rocket.
Viata is een online apotheek, bekroond met de BeCommerce Award 2016 en Safeshops Customer Friendliness Award 2017, die meer dan 30.000 producten aanbiedt van een breed scala aan persoonlijke verzorgingsproducten, voedingssupplementen en receptvrije geneesmiddelen OTC. Door slimme hulpmiddelen en doelgerichte informatie geeft Viata de bezoeker adequaat en discreet advies en wordt de bezoeker naar passende producten geleid.
Hoe betrouwbaar zijn online apotheken in België? Het Nieuwsblad.
Staat mijn online apotheek in de lijst van de FAGG BE of CIBG NL? Is de website betrouwbaar? Krijg ik alle informatie over mijn product? Als je op al deze korte vragen ja kan antwoorden zit je veilig, en kan je met een gerust hart bestellen. Omdat je niet altijd voldoende tijd hebt om elke online apotheek te controleren op betrouwbaarheid, hebben wij het werk voor jouw gedaan. De volgende online apotheken zijn erg betrouwbaar en verkopen hun producten voor een redelijke prijs: Farmaline, Medibib, Viata, 24pharma, Apotheek Online en VitaZita.
Viata - online apotheek.
Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek online te overtreffen. Viata geeft proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten. Viata is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje met lokale websites e levert in de EU27 landen. Viata - online apotheek.
Apotheek - Pagina 1 van 332.
Viata online apotheek is de webshop van Apotheek Viata, De Billemontstraat 48, 2440 Geel, België IBAN: BE38 0689 4137 0172 met ondernemingsnummer BTW-BE 458.756.451 en wordt beheerd door Newcom Services BV met ondernemingsnummer 537.404.744. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
Viata Goede online apotheek? Lees ervaringen!
In plaats van naar de apotheek te moeten heb ik de vraag via chat bij Viata gesteld. Prima en snel advies bekomen. Helemaal gratis en zonder mij te moeten verplaatsen. Gisteren mijn bestelling ontvangen. Alles zeer vlot. Karl S 14-11-2018. Zou hier weer kopen. Verstuur uw reactie. Zou hier weer kopen. Prima bedrijf vlot geleverd en een bon voor gratis 2 bestelling. Zou hier weer kopen. Verstuur uw reactie. Zou hier weer kopen. Porus voor kat. In één woord TOP! Vrijdag besteld, zaterdags in huis. En ook voordeliger dan bij andere webshops. Ik kan deze shop aanraden. Zou hier weer kopen. Verstuur uw reactie. Zou hier weer kopen. Betrouwbare en volledige webshop voor allerlei drogisten dingen, die ik zelf liever online bestel dan hier in de buurt in de winkel koop. Heb zelf een aantal keer besteld, ik schat een keer of 6,7, en telkens was het pakje volledig en snel geleverd. Zou hier weer kopen. Verstuur uw reactie. Zou hier weer kopen. Prima eerste ervaring met Viata. Snelle levering zondagavond besteld, dinsdag in huis.
Betrouwbare online apotheek nodig? Erkende online apothekers!
Onderstaande selectie betrouwbare online apothekers zijn bij de nationale toezichthouders 1 geregistreerd en erkend zodat je veilig en met vertrouwen de originele en officiële medicijnen en producten via internet kan bestellen. De Belgische online apotheek PharmaMarket heeft een ruim gamma van meer dan 30.000 producten met kwaliteitsgarantie en een uitstekende service. Profiteer van de interessante kortingen! Levertermijn: volgende dag bestel voor 18:00: u. Verzending: gratis levering vanaf € 49. Klantenbeoordeling: 9 10. Bedenktermijn voor terugzending: 14 dagen. Erkende online apotheek door de Belgische toezichthouder FAGG. Met meer dan 30.000 voorschriftvrije geneesmiddelen, schoonheids- en verzorgingsproducten is 24Pharma ook één van de grote online apotheken van België. Levertermijn: volgende dag bestel voor 16:00: u. Verzending: gratis levering vanaf € 39. Klantenbeoordeling: 9 10. Bedenktermijn voor terugzending: 14 dagen. Erkende online apotheek door de Belgische toezichthouder FAGG. De online apotheek Medibib is bekend voor de scherpe prijzen en goede service. Bij vragen staat een team van apothekers voor je klaar. Levertermijn: volgende dag bestel voor 15:30: u. Verzending: gratis levering vanaf € 29. Klantenbeoordeling: 9 10. Bedenktermijn voor terugzending: 14 dagen. Erkende online apotheek door de Belgische toezichthouder FAGG. Viata had lang Thibaut Courtois, onze nationale doelman, als investeerder.
tip Viata Webshop Review 2022 - Apotheekio.
Bestellen bij een échte apotheek maar dan online? De Belgische online apotheek Viata is intussen een vaste waarde in het apothekerslandschap. Met een bijzonder groot aanbod aan merken, een gedreven team van medewerkers en jarenlange ervaring is deze apotheek jouw one stop destination voor medicijnen, beautyproducten, zelftesten en medische apparaten.
Rode Duivel Thibaut Courtois stapt uit online-apotheek De Tijd.
Een nieuw schooljaar, een nieuwe app die tieners wil leren omgaan met geld. Om de winter door te komen lijken stilaan alle maatregelen goed. SD Worx tekent stevige groei op in eerste jaarhelft. Winter van de waarheid. Meevallend cijferseizoen maskeert wolken aan horizon. Rode Duivel Thibaut Courtois stapt uit online-apotheek. Thibaut Courtois verkoopt zijn aandelen in de online apotheker Viata aan deAntwerpse autofamilie Moorkens. Viata mikt op verdere internationale expansie.
Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata - tipsvoorjou.com.
Mijn tip: makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata. Lees snel verder over mijn ervaringen met Viata, de online apotheek voor Nederland en België. 1 Maak kennis met Viata, de online apotheek. 2 Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata.
Koop lokaal en Belgisch en steun Viata - online apotheek - WijKopenLokaal.
Viata - online apotheek. Viata is de Belgische online apotheek met advies waar je 24u op 24 en 7 dagen op 7 terecht voor het online bestellen van jouw favoriete pharma, schoonheid- of gezondheidsproducten. Dankzij het deskundig advies van onze professionele apothekers en apotheekassistenten kan je met de juiste informatie jouw bestelling plaatsen.
Online apotheek Viata haalt 3,8, miljoen euro op voor internationale groei.
Viata pakt het hiermee helemaal anders aan dan de concurrentie, die vooral kiest voor een centraal verdeelpunt voor verschillende landen. We onderscheiden ons in de markt met ons gespecialiseerd en persoonlijk advies via video chat om zo de beleving van een fysieke apotheek online te overtreffen.

Contacteer ons