Resultaten voor viata apotheek

viata apotheek
Familie Moorkens stapt in online apotheker Viata en koopt Thibaut Courtois uit - De Rijkste Belgen.
Viata is de derde grootste online apotheek in België, na Newpharma en Farmaline. Bij het Luikse Newpharma, dat dit jaar een omzet van 100 miljoen wil boeken, stapte de familie Colruyt in 2017 in het kapitaal. Het Tongerse Farmaline kwam in 2016 in handen van het Duitse Shop Apotheke.
viata apotheek
Hoe gaan naar Online Apotheek Viata in Beringen via Bus of Trein?
Bus 54 Roeselare Beitem Menen. Strand Knokke Zoute. Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Online Apotheek Viata in Beringen. Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Online Apotheek Viata in Beringen. Beringen - Paal - Tessenderlo.
Koop lokaal en Belgisch en steun Viata - online apotheek - WijKopenLokaal.
Viata - online apotheek. Viata is de Belgische online apotheek met advies waar je 24u op 24 en 7 dagen op 7 terecht voor het online bestellen van jouw favoriete pharma, schoonheid- of gezondheidsproducten. Dankzij het deskundig advies van onze professionele apothekers en apotheekassistenten kan je met de juiste informatie jouw bestelling plaatsen.
Online apotheek Viata haalt 3,8, miljoen euro op voor internationale groei.
Viata, een initiatief van de twee Limburgse ondernemers Benoit Van Huffel en Gianni De Gaspari, werd opgericht in april 2014. Dankzij hun klantgerichte aanpak, bouwden ze de online apotheek uit tot een internationaal succes in 5 landen met een omzet van meer dan 10 miljoen euro en werden ze al bekroond met de BeCommerce Award voor beste e-commerce starter in België, de Voka Exportprijs, de Safeshops Customer Friendliness Award en de Twinkle Award voor beste e-commerce 'Pure' Player van België.
Bestellen bij online apotheek Viata WIN! Budgetproof.nl.
Een online apotheek? Op hun website verkopen ze 25.000 producten van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen, maar geen medicijnen zoals je ook bij de apotheek om de hoek kunt kopen. Wel kun je op de site van Viata ook een apothekersassistente aan haar jasje trekken als je vragen hebt over bepaalde producten of advies nodig hebt.
Rode Duivel Thibaut Courtois stapt uit online-apotheek De Tijd.
Micromanagement van De Moor moet asieldruk verlagen. Inflatie: terug naar de jaren 70? Bescherming geheim agenten drijfveer voor huiszoeking FBI bij Trump. Nederlands akkoord over 'fatsoenlijke' asielinperking'.' Een nieuw schooljaar, een nieuwe app die tieners wil leren omgaan met geld. Om de winter door te komen lijken stilaan alle maatregelen goed. SD Worx tekent stevige groei op in eerste jaarhelft. Winter van de waarheid. Meevallend cijferseizoen maskeert wolken aan horizon. Rode Duivel Thibaut Courtois stapt uit online-apotheek. Thibaut Courtois verkoopt zijn aandelen in de online apotheker Viata aan deAntwerpse autofamilie Moorkens.
Viata - online apotheek.
Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek online te overtreffen. Viata geeft proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten. Viata is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje met lokale websites e levert in de EU27 landen. Viata - online apotheek.
DVO Apotheek Vanmeer van start met on-line divisie. Path. Logo. Logo. Icon. Path. Path. Path. Path. Path. Path. Social Facebook Default. Social Facebook Default Copy. link-solid. Icon Extra Default. Icon Extra Default. Icon Extra Default. Social Facebook
Apotheek Vanmeer van start met on-line divisie. 07/06/2014 OM 07:21: - Luc Willemijns. Apotheker Kristien Vanmeer links en haar Viata-collega's.' Apotheek Vanmeer N.V. Bilzen start onder de merknaam Viata een on-line divisie. Als Internet-apotheek positioneert Viata zich als een veilig en betrouwbaar alternatief voor de meeste apotheek-sites die louter producten verkopen.
Eenvoudig winkelen bij Viata.
Viata online apotheek is de webshop van Apotheek Viata, De Billemontstraat 48, 2440 Geel, België IBAN: BE38 0689 4137 0172 met ondernemingsnummer BTW-BE 458.756.451 en wordt beheerd door Newcom Services BV met ondernemingsnummer 537.404.744. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
tip Viata Webshop Review 2022 - Apotheekio.
Bestellen bij een échte apotheek maar dan online? De Belgische online apotheek Viata is intussen een vaste waarde in het apothekerslandschap. Met een bijzonder groot aanbod aan merken, een gedreven team van medewerkers en jarenlange ervaring is deze apotheek jouw one stop destination voor medicijnen, beautyproducten, zelftesten en medische apparaten.
Viata online apotheek.
Naar de navigatiebalk. Viata online apotheek. Online apotheek Viata. Viata online apotheek. Online apotheek Viata. Online apotheek Viata. Viata online apotheek. Wat zijn online apotheken en hoe werken ze? Geleidelijk aan maken steeds meer mensen gebruik van online apotheken of internetapotheken.
Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata - tipsvoorjou.com.
Mijn tip: makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata. Lees snel verder over mijn ervaringen met Viata, de online apotheek voor Nederland en België. 1 Maak kennis met Viata, de online apotheek. 2 Makkelijk en snel bestellen bij online apotheek Viata.

Contacteer ons