Resultaten voor online apotheek viata

online apotheek viata
Online apotheek Viata De online apotheek met advies.
Viata online apotheek is de webshop van Apotheek Viata, De Billemontstraat 48, 2440 Geel, België IBAN: BE38 0689 4137 0172 met ondernemingsnummer BTW-BE 458.756.451 en wordt beheerd door Newcom Services BV met ondernemingsnummer 537.404.744. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
Viata - online apotheek reviews Bekijk consumentenreviews over viata.be.
Zeer goede online apotheek, groot assortiment; bestellen gaat makkelijk. De dag erna netjes afgeleverd in Belgie. Bij de bestelling zat een kaartje wat ik wel zeer apprecieerde. Geüpdatet op 20 mrt. Klantendienst werkt niet of bestaat gewoon niet - zeer trage levering na 4 dagen nog geen reactie en geen levering. Hele snelle en correcte levering. Hele snelle en correcte levering. Gepersonaliseerde kaart en alles goed verpakt. Ook de prijzen waren heel aantrekkelijk dus hou ik zeker in mijn hoofd voor een volgende bestelling! Groot aanbod van topproducten en snelle levering. Groot aanbod van topproducten tegen een goedkope prijs. Heel overzichtelijke website. Bestel - en betalingsysteem verloopt erg vlot en makkelijk. Snelle verzending en bovendien erg handig dat je je pakket in een pick-up point kan laten afleveren. Je wordt erg gedetailleerd en stipt op de hoogte gehouden van je pakket. Bestellen bij Viata is een echte aanrader.
Familie Moorkens stapt in online apotheker Viata en koopt Thibaut Courtois uit - De Rijkste Belgen.
Viata is de derde grootste online apotheek in België, na Newpharma en Farmaline. Bij het Luikse Newpharma, dat dit jaar een omzet van 100 miljoen wil boeken, stapte de familie Colruyt in 2017 in het kapitaal. Het Tongerse Farmaline kwam in 2016 in handen van het Duitse Shop Apotheke.
Online-apotheek Viata: 'We' geloven niet in een prijsvechtersstrategie'' - Bedrijven - Trends.
Voorlopig hoort het afleveren van geneesmiddelen op voorschrift daar niet bij. Dat is nog het alleenrecht van de klassieke apotheek. Online" leven we van de parafarmacie, de voedingssupplementen en de voorschriftvrije geneesmiddelen, zegt De Gaspari. Viata mikt vooral op klantentrouw om zijn groei te bestendigen.
Koop lokaal en Belgisch en steun Viata - online apotheek - WijKopenLokaal.
Viata - online apotheek. Viata is de Belgische online apotheek met advies waar je 24u op 24 en 7 dagen op 7 terecht voor het online bestellen van jouw favoriete pharma, schoonheid- of gezondheidsproducten. Dankzij het deskundig advies van onze professionele apothekers en apotheekassistenten kan je met de juiste informatie jouw bestelling plaatsen.
Online apotheek Viata koopt Thibaut Courtois uit De Krant hln.be. Weer. TV-Gids. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Facebook. Whats App. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen. Minder
Online apotheek Viata koopt Thibaut Courtois uit. Viata, naast Newpharma en Pharmaline één van de grote online apotheken in ons land, herschikt zijn aandeelhoudersstructuur. De drie oprichters, Benoit Van Huffel, Gianni De Gaspari en Kristien Vermeer houden de meerderheid van Viata in handen.
Bestellen bij online apotheek Viata WIN! Budgetproof.nl.
Een online apotheek? Op hun website verkopen ze 25.000 producten van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen, maar geen medicijnen zoals je ook bij de apotheek om de hoek kunt kopen. Wel kun je op de site van Viata ook een apothekersassistente aan haar jasje trekken als je vragen hebt over bepaalde producten of advies nodig hebt.
Rode Duivel Thibaut Courtois stapt uit online-apotheek De Tijd.
Thibaut Courtois verkoopt zijn aandelen in de online apotheker Viata aan deAntwerpse autofamilie Moorkens. Viata mikt op verdere internationale expansie. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Viata.be Reviews.
Bekijk hier ons Becommerce certificaat. Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen.
Viata mijn online apotheek, waarom ik mijn producten hier koop?
Daarom koop ik tegenwoordig steeds meer producten on-line zodat ik contacten met anderen zoveel mogelijk voorkom. En met de Viata Online Apotheek koop je eenvoudig en snel je spullen. Ik hoorde van een vriendin dat ze een betrouwbare online apotheek had gevonden. De Viata online apotheek.
Eenvoudig winkelen bij Viata.
Viata online apotheek is de webshop van Apotheek Viata, De Billemontstraat 48, 2440 Geel, België IBAN: BE38 0689 4137 0172 met ondernemingsnummer BTW-BE 458.756.451 en wordt beheerd door Newcom Services BV met ondernemingsnummer 537.404.744. Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.
Hoe gaan naar Online Apotheek Viata in Beringen via Bus of Trein?
Verkrijg een routebeschrijving van en naar Online Apotheek Viata eenvoudig in de Moovit-app of op de website. We maken reizen naar Online Apotheek Viata gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beringen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden. Online Apotheek Viata, Beringen. Nabije attracties rond Online Apotheek Viata in Beringen. Online Apotheek Viata. Truck Center Frederix. Penxten Transport Solutions. Engels Logistics Nv. Runners'' Lab Paal-Beringen. Abp Algemene Bouw Partners Nv. Denis Foets Nv Beringen.
Viata online apotheek.
Naar de navigatiebalk. Viata online apotheek. Online apotheek Viata. Viata online apotheek. Online apotheek Viata. Online apotheek Viata. Viata online apotheek. Wat zijn online apotheken en hoe werken ze? Geleidelijk aan maken steeds meer mensen gebruik van online apotheken of internetapotheken.

Contacteer ons